Boka bord online

Här kan du boka bord till inne-serveringen för upp till 10 personer, smidigt och enkelt med vårat bokningsverktyg.

Är ni en större grupp eller har speciella önskemål, maila på bokning@thaiboat.se eller ring 08-599 298 50.
Vill ni sitta ute är det drop-in som gäller.

Välkommen till Thaiboat!

Bokningsinformation

Våra sittningar inne i båten är 2,5 timmar långa och det är tiden man automatiskt får när man bokar bord hos oss.

 

Sittningarna på uteserveringen är 2 timmar långa. Det går inte att boka några bord på uteserveringen, utan där gäller drop-in med ett kösystem.

 

Har du bokat bord hos oss och är "lite sen" så håller vi bordet till dig i 15 min, efter det förbehåller vi oss rätten att ge ditt bord till någon annan gäst.

 

För sällskap på 11-20 personer så gäller Thaiboats Favorit-meny eller vår Thaimix Buffé. Hela sällskapet måste äta från antingen Favorit-menyn eller Thaimix Buffén, så ni kan inte mixa dessa alternativ. Skulle ni vara fler än 20 personer är det endast Thaimix Buffén som gäller.

För mer information, ring 08-599 298 50.

 

På Thaiboat är de flesta av våra bord och bänkar fastskruvade i golv och väggar (vi är ju på en båt) vilket medför att vi inte kan möblera om och "sätta in en extra stol" eller sätta ihop flera bord till ett långbord. Våra största bord är för 10 personer inne och 8 personer ute, detta innebär att sällskap som är fler än 8-10 personer kommer att få sitta på flera bord. Vi har inte heller så många stora bord och dessa blir snabbt fullbokade.

 

Aktersalongen är för sällskap mellan 6-10 personer. Sittningstiden är kl 19:30 till stängning. Kostnaden är 500:-. Bokas på bokning@thaiboat.se eller på 08-599 298 50.

 

Bordsreservationer kan du göra antingen via vår onlinebokning, via telefon eller så går det bra att maila in din förfrågan på bokning@thaiboat.se

 

För avbokning används avbokningslänken som finns i bekräftelsemailet som skickas i samband med bokningen.

 

 

 

Information till större sällskap

För sällskap på 20 personer eller mer har vi 3 timmars sittning. För dessa sällskap så erbjuder vi vår Thaimix Buffé. Den finns i 4 olika varianter och vi kan även erbjuda vegetariska alternativ.

 

Exakt antal gäster samt val av meny skall meddelas oss senast 1 vecka innan aktuell bokning.

 

Ev avbokning skall ske senast 7 dagar innan aktuell bokning. Skulle avbokning ske senare debiteras 50% av offererat belopp. Enstaka avbokningar får ske fram till kl 17:00 dagen innan aktuell bokning. För ej avbokade gäster debiteras fullt pris.

 

För bokning, mer information, offerter eller fakturafrågor, ring på tel 08-599 298 50 eller maila in din förfrågan till bokning@thaiboat.se

 

 

 

 

Boka via telefon

Telefontider: 
Måndag-fredag 11.00-17.00.
Lördagar, söndagar och kvällar hänvisar vi till vår onlinebokning.

Det går inte att boka bord på vår uteservering där vi har ett drop-in system med eventuell väntelista.
Ta gärna en drink på stranden eller i baren medan ni väntar. 
 
Telefon: 08- 599 298 50

 

Bordsöversikt

Bordsöversikt på alla bord inne i båten.

Bordsöversikt ute

Bordsöversikt på uteservering